Los bericht bekijken
  #12  
Oud 17 juni 2009, 12:12
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
klopt, het is geen standaard bug van deze versie van de 360, ik heb namelijk ook netjes een favorietenlijst samengesteld. (die ik aanpas bij wijzigingen of toevoegingen) en dat werkt allemaal prima. Oke, elke ontvanger heeft zijn voor en nadelen (dat is eigen keus) maar er is over het algemeen niks mis met de door ziggo gecertificeerde ontvangers, al meerdere gehad, nooit geen problemen. (nu draait de 360rsa)
Ik heb het zelf zoals eerder gemeld pas 1 keer gehad. Toen ik het daardoor opnieuw moest instellen kwam ik er ook weer achter dat ik al 2.5 jaar favorietenlijst nummer1 niet kan vullen. Fav lijst 2 en verder lukken wel.
Bij het melden van het spontaan door elkaar gaan van de favorieten (of een andere storing) sta ik toch altijd te kijken van de oprechte verbazing aan de andere kant van de lijn. Ze hebben nog nooit eerder van zoiets gehoord heb ik toch al enkele keren als beginzin moeten aanhoren.
Dat ArChie als klager wordt bestempeld vind ik vreemd want het irriteert mij ook dat er helemaal geen updates meer komen terwijl er nog genoeg dingen te verbeteren zijn.
Over het algemeen ben ik erg tevreden over de 360 maar het kan gewoon beter en makkelijker. Ik heb toendertijd €300 betaald voor dit ding dus ik verwacht ook wel enige nazorg als consument zijnde.