Los bericht bekijken
  #25  
Oud 16 juni 2009, 22:32
Jassy's schermafbeelding
Jassy Jassy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ootmarsum
Ziggo Internet: KPN Alles in 1 Glas
DTV: Gigablue Quad DVB-S2/C/T, 3x Arcadyan HMB2260, Digitenne
Berichten: 647
Standaard

Serieus,

Sky Sports is een gecodeerd betaalkanaal in de UK (Vergelijkbaar met Sport1) alhier, en bezit van zijn/haar rechten alleen de UK rechten, dus niet de rechten voor Nederland (Die heeft Sport1).

Dat zou betekenen dat, wanneer Sky Sports hier wordt doorgegeven dat:

- Skysports de Nederlandse rechten moet inkopen, waardoor de prijs onnodig wordt opgedreven ivm concurrentie Sport1, zowel in de UK als in NL. Abbonees gaan dus meer betalen omdat ze ook in NL uitzenden... Daar zit niemand op te wachten, noch Sky, noch Chellomedia, noch de argeloze consument (we betalen toch immers al veel te veel volgens de doorsnee digitale TV kijker??????)

- Skysports een directe concurrent van Sport1 wordt, die wel voor de Nederlandse markt uitzendt (Itt Sky Sports)

En in welk pakket zou dan volgens jullie Sky Sports moeten komen? Dan worden zowel het digitaal totaal pakket duurder alsmede het keuzepakket waarin deze zenders komen (Ik moet 10 euro meer betalen voor vier zenders extra, schande!!!!!! Zie de topics nu al staan op dit forum).

Citaat:
ik hoop ziggo best doet SKY sports bij ga voegen vroeger hadden we SKY channel nu heet SKY one was me lievings zender mooie programmas en vooral wrestling(u.s.a.worstelen)ik hoop keer digtaal tv erbij komt Sky sports of en SKY one
Dan hebben we het over vroeger, toen er nog lang niet zo moeilijk werd gedaan over uitzendrechten. Tegenwoordig is dat wel anders.

Overigens weet ik zeer zeker dat de Sky groep niet geinteresseerd is in het Nederlands grondgebied, want wat voor meerwaarde zou het dan kunnen bieden? Hoogstens kan het ooit in een heel verre toekomst gebeuren dat Sky Film1/Sport1 over koopt, maar dat betekent niet dat automatisch het aanbod uit de UK komt overwaaien naar hier.

Kort gezegd, vergeet het maar, hoe positief je ook in het leven staat (Wat imo hier totaal niets mee te maken heeft!).