Los bericht bekijken
  #3  
Oud 16 juni 2009, 21:08
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Tja ik heb 5 juni alles in 1 besteld en heb ook een vastgelopen order.... Inderdaad bij mij was de andere decoder al geleverd dus kan men de order niet annuleren. Alleen het error-team kan ingrijpen en ook ik heb het idee gewoon maar aan het lijntje te worden gehouden, want dat zgn "error team" doet gewoon niets met spoed. M.a.w. Ziggo heeft gewoon niet genoeg gekwalificeerd persononeel rondlopen dat echt iets voor de klant binnen 1 dag kan oplossen. Beloftes komt men echt niet na.... Men stuurt je vaker met een kluitje in het riet (het welbekende ik zet het door naar een andere afdeling en dan moet het binnen ... dagen/weken opgelost zijn) dan dat er ook echt iets gebeurd.

Dan heb ik het er nog niet over dat men mij al 6 maanden niet heeft gefactureerd en geincasseerd en ook dat is kennelijk niet op te lossen binnen 1 dag (daar moeten kennelijk nog eens 6 maanden overheen gaan)

Zelfs wanneer je reageert via het contactformulier wordt er lauw gereageerd. Ik kan me voorstellen in wat voor schuitje u zit...

Over Ziggo heb ik los van dat alles nog werkt bij mij weinig positiefs te melden! (overigens geheel tot mijn spijt waarbij ik me afvraag of ik zo'n geval is waarbij alles kennelijk mis moet gaan)

Unknown ik heb je gpm't volgens mij heb je mijn migratieprobleem ooit persoonlijk voorgelegd in Groningen, wellicht dat je nu ook weer wat potten voor me kan breken.... Geer en Goor zouden zeggen: ik heb er de kracht niet meer voor....

Laatst gewijzigd door Zigmund; 16 juni 2009 om 22:25