Los bericht bekijken
  #1  
Oud 16 juni 2009, 20:35
schokkie's schermafbeelding
schokkie schokkie is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 juni 2009
Locatie: Eelde / Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra / Arris TM702B
DTV: Cisco 8485DVB
Berichten: 80
Standaard Wil alles bestellen maar ben ten einde raad

Ik ben niet echt het type om op fora te klagen maar in de hoop dat iemand me een uitweg kan geven probeer ik het...

Vanaf 23 april probeer ik ITV met een Cisco decoder (hun actie voor 130 euro) én het Alles-in-1 Extra pakket aan te schaffen. Volgens mij heb ik dan alles wat Ziggo aanbiedt. Voordat ik vragen krijg, ja ik weet dat er digitale tv bij alles-in-1 zit en dat dat nu dubbel is maar het gaat me om de nieuwe snelheid die eraan komt...

Bij de aanvraag heb ik mijn huidige telfort internetaansluiting opgezegd per eind juni. Leek me meer dan genoeg tijd (een maand eerder had ook gekund). Als eerste zou de ITV komen waarna het alles-in-1 pakket besteld zou worden.

Twee dagen later kreeg ik een brief in huis. Bedankt voor het bestellen van ITV met een Samsung decoder voor bijna 400 euro. Dat was niet de bedoeling dus ik heb meteen gebeld en gevraagd om dit te corrigeren. Helaas bleek corrigeren niet mogelijk maar ze konden wel de order laten annuleren om vervolgens de juiste decoder met kortingsactie te bestellen.

Daarmee belandde ik bij het probleem waar ik nu (7 weken later) nog steeds mee zit. De order van de Samsung decoder kan niet door de klantenservice worden geannuleerd (daarvoor is de order al te ver gevorderd). Dat kan uitsluitend door het error-team gebeuren. En zolang er één order niet afgewerkt wordt kan er geen nieuwe bestelling worden geplaatst.

Dit probleem is er nu dus nog. Ik heb denk ik een kleine 20 keer met de klantenservice gebeld. Daar word ik (ik zal eerlijk zijn) telkens vriendelijk geholpen, men begrijpt het probleem maar kan me niet helpen. Er is me meerdere malen beloofd dat een 'senior' dit probleem op zou pakken en dat ik teruggebeld zou worden. Helaas...

Het ITV wil ik best op wachten. Helaas zit ik over twee weken zonder internet. Toen ik dat aangaf is me aangeraden (door slechts 1 persoon) om in de winkel het alles-in-1 pakket te halen omdat dat direct zou werken. Helaas stuit men bij de activatie van dit pakket wederom op het probleem van de 'hangende' order en kan het modem niet geactiveerd worden.

Zojuist heb ik wederom een poging ondernomen. Ook deze mevrouw begreep mijn probleem (er schijnt veel tekst in mijn 'profiel' te staan) en heeft het probleem doorgezet naar de klachten-dienst van ziggo. Die zouden er 5 dagen over doen om dit probleem op te lossen.

Met andere woorden, 5 dagen wachten, 5 dagen dichter bij afsluiting van mijn huidige internetverbinding. Ik heb er weinig vertrouwen in dat het nu wel goed gaat komen.

Nu ben ik op het punt aangekomen dat ik alles laat annuleren (daar mogen ze dan van mij maanden over doen). Het heraansluiten van Telfort zal ongetwijfeld ook inhouden dat ik zonder internet zit maar ik weet echt niet meer hoe ik het nog moet oplossen. Het wachten ben ik beu.

Is er iemand die dit probleem herkend en wellicht een andere 'ingang' weet?

Mvg,
Schokkie