Los bericht bekijken
  #9  
Oud 16 juni 2009, 18:19
Casa's schermafbeelding
Casa Casa is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2009
Locatie: twente
Ziggo Internet: Vodafone glas 500/500 + Netgear wndr 3700
DTV: Humax + Samsung
Berichten: 41
Standaard

Afgelopen vrijdag werden we gebeld door een medewerker van Ziggo en die vertelde ons dat men ermee bezig was en dat het waarschijnlijk donderdag 18 juni opgelost zou zijn.
We hebben schijnbaar een profiel gekregen van iemand met een alles in 1 basis abbo wat ook de snelheid van internet verklaard en een telefoon nummer van die betreffende persoon ( een mevrouw uit Hattem zoals in eerdere post al genoemd).
Nu hebben wij contact met die mevrouw want die belt geregeld haar eigen nummer met een mobiele telefoon om te kijken of haar telefoon het weer doet , niet dus want ze krijgt telkens mij aan de telefoon.
Nu belde vandaag haar man op om te vragen aan ons hoever we ermee waren en ik heb verteld dat hopelijk a.s. donderdag het probleem opgelost zou zijn.
Een half uur later belde weer een medewerker van Ziggo en vroeg naar die bewuste mevrouw en ik zei dat het nog steeds niet werkte en wij nog steeds het telefoonnummer van die mevrouw hadden , hij kon verder geen uitsluitsel geven over hoe en wanneer het probleem opgelost zou worden en snapte niet dat ie mij aan de lijn kreeg.
Ik weer het hele verhaal uitgelegd en dit zou weer voorgelegd worden aan een andere afdeling.

We wachten vol spanning af of het opgelost gaat worden.

Grtz Casa