Discussie: wegvallen internet
Los bericht bekijken
  #21  
Oud 16 juni 2009, 16:25
senna-1994's schermafbeelding
senna-1994 senna-1994 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2009
Locatie: breda/casema
Ziggo Internet: alles-in-1 plus motorola kabelmodem
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maxmeijer Bekijk bericht
sinds de laatste week heb ik constant last van wegvallen van het internet, soms kan ik 10 minuten internetten soms een uur maar dan is het weer afgelopen , moet constant de LAN verbinding herstellen.
Nu was er in ons postcodegebied 3741 een storing ivm werkzaamheden, dit verhaal kreeg ik ook te horen van de klantenservice , vandaag weer gebeld met klantenservice want het probleem doet zich nog steeds voor.
Van de medewerker kreeg ik te horen dat er geen storing meer in het gebied was , maar na een half uur gepraat te hebben was volgens hem mijn netwerkkaart niet in orde , terwijl ik al die tijd nooit geen klachten heb gehad vreemd dat het nu dan ook ineens aan de netwerkkaart ligt.
Nu wil ik vragen (ben een leek) kan het werkelijk aan de netwerkkaart liggen, de kaart is een broadcom 40-10/100 integrated controller of het het toch te maken met ZIGGO?
Werkt het inmiddels weer uit zichzelf of is het nog steeds stuk? Bij mij werkt het nog niet.
Heb je geprobeerd om het MAC adres van je netwerkkaart al te veranderen, je zou dan een nieuw ip adres moeten krijgen van ziggo, en dat zou de problemen kunnen verhelpen. Ik ga er dan wel van uit dat je pc direct aan het ziggo modem zit, anders werkt de wijziging niet.