Los bericht bekijken
  #23  
Oud 16 juni 2009, 11:39
JackR's schermafbeelding
JackR JackR is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2009
Locatie: Roosendaal
Ziggo Internet: TV
DTV: Humax 5050
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Kan heel goed er mee te maken hebben, maar volgens mij hing het ook nu weer samen met een tariefsverhoging. Rozendalers die de brief hierover nog hebben?
Rozendaal ligt in Gelderland en Roosendaal in Brabant. Maar dat terzijde.
Theorieen en aannames en daar vervolgens een stelling op los laten levert wel veel bladvulling op (en voedt de irritaties) maar daar heeft voor de rest niemand in dit forum iets aan. Laten we ons aan de feiten houden dan blijft de discussie wel zo zuiver.

Deze actie uit 3e kwrtl. 2008 (en ook al en eerdere actie als ik me kan herinneren), had weldegelijk te maken met een 'schuld' die Ziggo had opgebouwd jegens (de bewoners van) Roosendaal. Een eerdere belofte niet gestand gedaan...... Concreet weet ik dit niet meer precies. Heeft destijds ook wel de regionale pers gehaald. De Gem.Roosendaal heeft bij Ziggo aangedrongen op kompensatie op enigerlei wijze. Vandaar deze acties waar direct (te) veel belangstelling voor bestond....... Dit levert klaarblijkelijk weer de nodige capaciteitsproblemen op bij Ziggo. Vandaar dat ik al 3/4 jaar wacht op uitlevering van een ontvanger + kaartje......
Eind juni zou dit nu moeten goedkomen ????