Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #613  
Oud 16 juni 2009, 09:18
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cilo Bekijk bericht
Heb gisteravond nog een heeeeeeeel irritant puntje gevonden.
als ik bij voorbeeld op zender A twee programma's achter elkaar opneem kan ik niet meer op zender B bijvoorbeeld een film opnemen (dit komt door de extra tijd die ingesteld is aan het begin/einde van een programma).
bij mijn vorige pvr (samsung p850r) werd de standaard ingestelde extra tijd tussen de twee programma's op zender A ingekort zodat ik met tuner 1 de twee programma's op zender A kon opnemen en met tuner 2 de film op zender B.

Tevens vind ik het niet zo handig dat de pvr helemaal niks meer doet als je twee programma's tegelijk aan het opnemen bent.
Kwam gisteravond thuis en wilde een beetje tv gaan kijken en was vergeten dat ik twee progs aan het openemen was, dus ik tv aan - pvr aan en vervolgens geen beeld en alleen de melding "geen signaal" op de tv, niet beseffende dat ik aan het opnemen was, dacht hmmmm vreemd zal de pvr ff resetten door de schakelaar achterop de pvr ff om te zetten, gevolg pvr werkte weer wel maar opnames mislukt

Je eerste punt had de 9200 ook al. De p850 deed het inderdaad door de 1e timer af te breken waardoor je soms een seconde of 20 kwijt was van die opname. Schijnbaar is destijds heel bewust gekozen om die functie uit de 9200 te halen. De 5050 heeft dat exact overgekregen van de 9200. Wat ik doe is zo'n opname handmatig aanpassen en/of programmeren.

Jou 2e punt is eigenlijk heel logisch. Er is geen tuner meer vrij dus kun je niet meer live kijken als de zender die je wilt kijken niet in dezelfde stream zit.
Overigens geeft de 5050 de melding "Werkt niet tijdens opname" als je met de nummerieke toetsen werkt. Ga je met de page up of down naar de volgende of vorige zender dan slaat hij heel netjes de zenders die niet in de streams zitten over.
__________________
Power is nothing without control !!!