Los bericht bekijken
  #18  
Oud 16 juni 2009, 00:22
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Hallo, topic staat er maar liefst al 3 dagen. Dit opzetten kost wel ff wat meer tijd en over tijd beschikken we niet bepaald in overvloed.
Ik had ook niet verwacht dat't er met een dag zou staan, 't was meer de discussie op gang houden wat mij betreft. Alle tijd die nodig is moet gewoon genomen worden.
Citaat:
Wat natuurlijk wel snel kan is de methode zoals die in de Cisco wish&buglist wordt gehanteerd, wellicht met authorisatie voor meer dan 1 persoon, dan is de info wel al beschikbaar en kunnen we die later overzetten naar de definitieve omgeving.
Dus gewoon een first post met de info en een thread eronder waarin toevoegingen/wijzigingen kunnen worden gepost? Was precies mijn idee . Een wiki is denk ik ideaal, is in eerste instantie een grotere investering om het op te zetten qua moeite, het voordeel is wel weer dat je het platform daarna ook gelijk kunt gebruiken voor allerlei andere gidsjes.

Citaat:
Wat ik op korte termijn kan voorstellen is een gebruikersgroep met editrechten op een FAQ forumdeel.
Dat kan natuurlijk ook, alleen ook dan is het handig per FAQ een thread te hebben in het gewone forumdeel waarin gewone gebruikers updates kunnen plaatsen.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties