Los bericht bekijken
  #586  
Oud 16 juni 2009, 00:09
roxxi's schermafbeelding
roxxi roxxi is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: 2 CAM's CI+ (ism Philips 37PFL9604 en LG 37LE5300)
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Ik ben zelf een Sony-gebruiker (en liefhebber) dus met Philips toestellen ben ik niet zo goed op de hoogte, maar ik weet wel dat Philips toestellen maakt mét en zonder DVB-C tuner waarvan de typenummers heel erg op elkaar lijken. Dus als je nu voor de aanschaf van een toestel staat, dan kan ik je alleen maar aanraden om goed aanvullend onderzoek te doen zodat je heel zeker bent van je zaak vóór aankoop.

Verder zou ik nu nooit meer een toestel kopen waarin geen DVB-C HD tuner zit, anders zit je straks toch weer te hannessen met een losse decoder. Het is overigens niet zo dat alleen Sony toestellen met een DVB-C HD tuner op de markt brengt.

Verder is het zo dat alle toestellen die momenteel door Ziggo worden getest zijn voorzien van een DVB-C HD tuner. Als het Philips toestel dat je op het oog hebt dus geen DVB-C HD tuner aan boord heeft, dan kan het ook niet op de lijst van door Ziggo goedgekeurde toestellen komen te staan. Het is maar even dat je het weet.
Ok thanks; ik ga hier zeker nader onderzoek naar doen..... maar moet nu wel wachten op de Ziggo lijst met goedgekeurde toestellen.... om te bezien of daar dan ook een HD tuner in zit
Op kieskeurig staat bijvoorbeeld bij specificaties van de digitale tuner:
DVB-T, DVB-C, DVB-C (HD) bij de Sony W5500 serie en
DVB-T, DVB-C bij de Philips serie 8404H