Los bericht bekijken
  #45  
Oud 15 juni 2009, 21:56
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door golftouch Bekijk bericht
Vreemd want op de meeste plekken waar ik kom staat wel zo'n kastje en ligt een extra afstandsbediening op de tafel.
Zeker met het huidige flatcreen tijdperk wordt dat steeds meer. Ken er maar heel weinig die een lcd of plasma hebben en analoog kijken.
Maar niet alle mensen hebben een lcd of plasma. En Gradus Vos wil juist de resterende 60% ook digitaal krijgen. Het probleem van de extra afstandbediening is natuurlijk erg makkelijk op te lossen met een Harmony oid. Het is gewoon zo dat veel mensen tevreden zijn met hun huidige beeldbuis en kwaliteit en pas als deze kapot gaat voor een lcd of plasma gaan kijken en zich dan zullen beraden om al dan niet digitaal te gaan kijken

Verder vertelt Gradus niet welke zenders ze dan toe willen voegen als er ruimte vrijkomt door het schrappen van een aantal analoge zenders. Binnen het digitale aanbod van 60 kanalen kunnen er voor mij persoonlijk zo 10 weg: ik heb niks met alle regionale en duitse zenders . En zo heeft iedereen vast wel persoonlijke voorkeuren. Het is dus goed dat er zoiets als programmaraden zijn al was het maar om een beetje tegengas aan de monopolisten op de kabel te geven. Al heb ik wel het idee dat deze raden een sterke voorkeur voor de niet comerciële zenders hebben.