Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #33  
Oud 15 juni 2009, 18:20
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Daarom krijgen wij een afgeslankte Cisco en een Humax die eigenlijk gewoon een aangepaste Sat-box is (de Humax is bij mij trouwens teruggegaan ivm SD beeld maar dat terzijde).
Om het weer even over de 5050 te hebben: ik ben bang dat dat langzaam de kant opgaat van de Fox waar ook al in tijden geen update voor geweest is en nochthans nog genoeg aan te verbeteren valt.
OK. On topic dan maar weer. Humax verkoopt wereldwijd STB's en PVR's en het is begrijpelijk dat ze dat zo rationeel mogelijk willen doen en dus niet voor elke regio of elke provider (via de satelliet, de kabel, of aardse zenders via de ether) compleet aparte ontwerpen gaan maken. Ik zie niet wat er mis is met het feit dat de Humax 5050C (die voor zover ik kan nagaan alleen in Nederland wordt verkocht) veel overeenkomst vertoont met de Britse Foxsat HDR.

Kun je nog even toelichten wat er mis was met het SD beeld van de Humax 5050C en hoe je dat hebt getest (RGB SCART, Component, HDMI, wel of geen upscaling via HDMI?). Ik overweeg zelf een 5050C te kopen, maar één van de dingen die mij daar nog vanaf houden is de verwarrende berichtgeving over de beeldkwaliteit.

Ik heb zelf momenteel een Humax IR-FOX C in gebruik die ik via een € 15 actie van Ziggo heb gekregen, en die bevalt toch vrij goed, afgezien van een eigenaardige verschuiving (naar rechts en naar boven) van het RGB beeld waar ik niet zo blij mee ben. De timer problemen die op dit forum veelvuldig worden genoemd heb ik in het geheel niet.

Laatst gewijzigd door Riparius; 15 juni 2009 om 19:18