Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #32  
Oud 15 juni 2009, 17:54
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Eerst zeg je dat de Nederlandse kabelmarkt 'grofweg verdeeld is in twee kampen', en nu zijn het ineens 'enkele partijen' omdat ik je gewezen heb op Delta als derde grote speler ...
Ik snap niet wat dit muggenziften toevoegt. Grofweg twee kampen impliceert toch al dat ik weet dat er meerdere aanbieders zijn. Er zijn vast nog genoeg gemeentes waarvan het eigen kabelnetwerk nog niet door iemand is overgenomen.
Door jouw kommaneuken ga je geheel voorbij aan de inhoud/intentie van mijn post. De nederlandse afzetmarkt is te klein (door de grofweg twee kampen,Delta als derde grote speler, meerdere partijen of hoe je het ook wil noemen).
Daarom krijgen wij een afgeslankte Cisco en een Humax die eigenlijk gewoon een aangepaste Sat-box is (de Humax is bij mij trouwens teruggegaan ivm SD beeld maar dat terzijde).
Om het weer even over de 5050 te hebben: ik ben bang dat dat langzaam de kant opgaat van de Fox waar ook al in tijden geen update voor geweest is en nochthans nog genoeg aan te verbeteren valt.