Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #31  
Oud 15 juni 2009, 17:01
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
-Dat er in Zeeland ook nog een aanbieder bestaat maakt precies duidelijk wat ik bedoel namelijk dat de relatief kleine nederlandse markt ook nog eens verdeeld is over enkele partijen. (Ik noemde Caiway omdat daar de Ziggo decoders ook gewoon werken in tegenstelling tot UPC gebied).
Eerst zeg je dat de Nederlandse kabelmarkt 'grofweg verdeeld is in twee kampen', en nu zijn het ineens 'enkele partijen' omdat ik je gewezen heb op Delta als derde grote speler ...
Citaat:
-Ik bedoel dat er nog meer dan 60% van de klanten van Ziggo analoog kijken juist omdat er mensen zijn met meerdere decoders.
Hoewel deze uitspraak even onlogisch is beweer je nu weer het tegenovergestelde van wat je hierboven zei, want daar ontkende je juist dat getal van 60% analoge kijkers: Aan de Ziggo kant kijkt 60% nog analoog en dat klopt volgens mij ook niet want ik heb zelf 4 ontvangers en ik lees dat er ook mensen 5 ontvangers/pvr's hebben.
Citaat:
Ondanks mijn 4 toestellen kan ik op zolder nog steeds analoog kijken. Ik ben mij er terdege van bewust dat een forum als dit geen afspiegeling is van de gemiddelde Ziggo klanten.
Even voor de goede orde: met dat getal van 60% wordt het percentage Ziggo abonnees bedoeld dat nog altijd uitsluitend analoge televisie kijkt, dus niet abonnees die weliswaar digitaal kijken maar daarnaast via een ander toestel ook nog analoog.