Los bericht bekijken
  #14  
Oud 15 juni 2009, 16:26
JackR's schermafbeelding
JackR JackR is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2009
Locatie: Roosendaal
Ziggo Internet: TV
DTV: Humax 5050
Berichten: 3
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hallotjes Bekijk bericht
In roosendaal hadden we ook deze actie. Alles ingevuld enzo. Nooit meer iets van gehoord. Naar ziggo gebeld "ja deze actie is geannuleerd zonder opgave van rede"

Mooie boel is dat
Hier nog een Roosendaler.............

De actie 'dig.ontvanger + kaartje voor € 15,--' datert van plm. de herfst 2008. Ik heb hier ook op gereageerd en idd. ook ik hoorde niets. Verschillene keren gebeld met de klantenservice, maar de meeste medewerkers daar kunnen, denk ik tenminste, nog niet tot 10 tellen.....
Uiteindelijk een hele boze brief geschreven aan de directie van Ziggo. Ook daar heb ik -heel erg correct- nooit antwoord op gekregen, maar........ enkele weken daarna (april '09) viel wel ineens, zo maar een enveloppe in de bus met de kortingsbon waarmee ik bij een lokale dealer het apparaat kon afhalen. Hoe is het mogelijk....
In mei bij die betreffende dealer geweest, maar.......... die bleek op vakantie. Deze zou pas terug zijn van vakantie als de termijn was verstreken binnen welke ik het apparaat kon afhalen.
Echter, op de rolluiken stond te lezen dat digitale ontvangers van Ziggo ook nog tot half juni konden worden afgehaald.
Daarom ben ik 2 weken geleden opnieuw bij die dealer langs geweest. Maar...... helaas, pindakaas; geen apparaten meer op voorraad; "Ziggo heeft veel te weinig apparaten geleverd. Veel minder dan de kortinsbonnen die zijn uitgegeven.". Men kont niet aangeven of er nog een nieuwe zending zou binnenkomen. "We bellen u wel".
Vervolgens zelf weer maar naar Ziggo gebeld. Afd. Verkoop: "wij weten van niets maar vinden het voor U wel heel erg vervelend. Wij kunnen echter niet helpen. Bla bla bla bla"
Afd. Klantenservice.......... ja, ja; : "binnen 2 weken zullen wij die leverancier een nieuwe zending ontvangers toesturen."

Nou, Als Ziggo de belofte nakomt dan moet dat eind juni zijn. Ik wacht dus in spanning af. Maar wel met een houding van eerst zin en dan geloven.....
We zijn dan 3/4 jaar verer. We leven in een erg snel digitaal tijdperk.