Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #29  
Oud 15 juni 2009, 15:39
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Er is geen bedrijf dat veel tijd en geld gaat steken in updates voor zo weinig apparaten. Het kleine Nederland is verdeeld in grofweg 2 kampen namelijk UPC en Ziggo (en vooruit Caiway).
Er zijn nog meer grote spelers op de Nederlandse kabelmarkt. Wat dacht je van Delta, die de gehele provincie Zeeland van kabel voorziet? Is toch een stuk groter dan Caiway.
Citaat:
Aan de Ziggo kant kijkt 60% nog analoog en dat klopt volgens mij ook niet want ik heb zelf 4 ontvangers en ik lees dat er ook mensen 5 ontvangers/pvr's hebben.
Hier kan ik je logica totaal niet volgen. Omdat jij 4 (digitale) ontvangers in huis hebt en hebt gelezen dat iemand anders er 5 heeft kan het volgens jou niet zo zijn dat 60% van de Ziggo abonnees nog uitsluitend analoog kijkt? Tja, dat is toch echt zo. Dingen zijn nou eenmaal ongelijk verdeeld in de wereld.

Citaat:
Hier op het forum leek het alsof er een schreeuwend tekort aan 5050's was maar ik denk dat heel veel van die kopers ook hier lezen en posten dus echt grote aantallen zullen er niet verkocht zijn.
Dat weet je niet. Ik heb nergens cijfers gezien over verkochte aantallen van de Humax 5050C.
Citaat:
Offtopic: [ ik verheug me al weer op de diverse topics waarin te lezen valt dat er in Lutjebroek nog één goedgekeurde CAM te koop is ] Offtopic.

Alle klachten en opmerkingen over de 5050 en de Cisco zijn in aantal zo weinig op het totaal wat Ziggo binnenkrijgt dat er weinig actie wordt ondernomen. Aan de andere kant kan Ziggo ook niet echt aandringen bij Humax omdat het juist maar over zo weinig apparaten gaat.
Zo werkt het denk ik niet in het internet tijdperk. Fora zoals dit of kieskeurig.nl worden veel gelezen en de informatie daarvan verspreidt zich ook weer naar andere fora. Als een bepaald apparaat een negatieve roep krijgt dan heeft dat meteen een grote impact op de verkoop, ook al omdat veel van dit soort spul (consumentenelektronica) tegenwoordig online wordt gekocht, en wel nadat de potentiële koper zich eerst op internet heeft geörienteerd. Humax zal er daarom alles aan gelegen zijn om zijn reputatie hoog te houden en gesignaleerde problemen ook echt op te lossen.
Citaat:
Ik blijf erbij dat Ziggo zijn certificering voor de nieuwe tv's moet gaan gebruiken om de fabrikanten te dwingen eens met een paar goede update's te komen (panasonic/samsung?) voordat ze verder gaan met certificering.
Alsjeblieft niet zeg! Ik heb een Sony TV met een ingebouwde DVB-C HD tuner die absoluut onberispelijk werkt. Met de ontwikkeling van die TV heeft Ziggo totaal geen bemoeienis gehad. Zou dát soms de reden zijn waarom ie perfect functioneert?