Los bericht bekijken
  #34  
Oud 15 juni 2009, 12:08
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

@ ArChie "bedrijfsfantast Gradus Vos" . Die man wordt betaald om te liegen, stroop te smeren en wat krom is recht te praten.
Ziggo moet bij monde van Gradus Vos niet zeuren. Die wetgeving bestaat al langer dan Ziggo.
Verder heeft digitale tv voor veel mensen met een zogenaamd verouderde beeldbuis weinig meerwaarde.Een oude tv laadt 2000+ pagina's teletekst in waar mijn Samsung 360 elke keer eerst vraagt of ik echt in het nederlands naar teletekst wil kijken. Als ik door de 60 zenders heenzap duurt dat vergeleken met een oude buis ongeveer 15X langer of nog meer met een E19 melding .
Bij veel mensen waar ik kom staat de gratis digitale ontvanger stof te happen in de kelder.Mensen willen geen extra "kastje" en afstandbediening ( en ook geen geld uitgeven aan een Harmony of nieuwe gecertificeerde TV met ingebouwd CI+ slot)
Verder is het beeld van een samsung 270 of humax fox die je aansluit met de bijgeleverde scart kabel nou niet echt spectaculair beter dan gewoon analoog.
Offtopic:
Iedereen moet eens ophouden met het het domweg stellen dat digitaal altijd beter is dan analoog.Radio via mijn Samsung 360 vind ik vergeleken bij mijn "oude analoge" tuner (die trouwens 3X zoveel kost dan de Samsung ) echt helemaal niks.

Het is niet dat ik tegen vooruitgang ben (heb hier 4 digitale ontvangers) en ik vind het digitaal ook veel beter op 60". Maar voor de meerderheid van de Ziggoklanten is digitaal te veel gedoe en zijn er nog te veel argumenten om analoog te blijven kijken.