Los bericht bekijken
  #1  
Oud 15 juni 2009, 11:58
paulboudewijn's schermafbeelding
paulboudewijn paulboudewijn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: Heemskerk
Ziggo Internet: eurodocsis motorola
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 1
Standaard Cisco geeft na Itv probleem niets meer weer

Hallo,

Ik woon in Heemskerk (oud Casema gebied) en heb vrijdag 5 juni 2009 een Cisco 8455DVB gekocht met Interactief Totaal pakket.
Na het installeren leek alles te werken, ik kon door de diverse catalogussen van de interactive diensten heen bladeren en bijvoorbeeld bij TV-Theek de detail gegevens van een film bekijken. Ik kon echter bij geen van de interactive diensten ook daadwerkelijk een film, serie of gemiste uitzending bekijken omdat ik nergens een 'afspeel' knop had.

Ziggo 's avond gebeld en toen bleek dat het interactief totaal pakket nog niet op de smartcard zat. Dat kon echter zaterdag pas geregeld worden, dus zaterdag opnieuw gebeld en dat laten regelen.

Vanaf dat moment werkt interactieve tv echter helemaal niet meer. Ik kan geen enkele catalogus meer bekijken, krijg eerst de melding dat de catalogus wordt opgehaald en daarna een oranje scherm met 'netwerk error' of 'server error'. Ook interactieve TV opnieuw installeren helpt niet.

Dus Ziggo weer een paar keer gebeld en uiteindelijk kwam er uit dat het een probleem aan hun kant was, wat de helpdesk niet kon verhelpen en ik moest het over een week nogmaals proberen. Vandaag (15 juni) was het een week later, dus opnieuw geprobeerd maar het werkt nog niet. Dus Ziggo weer gebeld, die eerst niet geloofde dat het echt bij hun lag, maar na een aantal keer herinstall en smartcard wissels bleek toch dat het probleem dus echt niet bij mij ligt.
Het probleem ligt aan hun netwerk zo werd gezegd en ze hebben geen idee wanneer het is opgelost. Ik heb m'n Interactieve TV abbo dus maar laten cancellen.

Herkent iemand dit probleem wellicht?