Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #25  
Oud 14 juni 2009, 23:53
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fladder Bekijk bericht
Ben ik het niet helemaal mee eens want voor zover ik weet komt de melding wel vaker voor en dan bedoel ik niet alleen bij Ziggo.
Als ze een klein beetje langer hadden nagedacht met het ontwikkelen van dit ding hadden ze hier wel achter gekomen en ik denk ook dat als je 100 mensen zal vragen wat ze liever hebben: 10 keer een opname teveel opgenomen omdat ze een verkeerde zender (zwart beeld) ingesteld hadden of 1 keer een mislukte omdat hun apparaat "zelf gaat denken" zullen er toch echt 99 voor die 1e optie gaan
Zo kun je dat niet stellen. Als er namelijk gigabytes aan schijfruimte verspild worden met opnames van 'zwart beeld' en er daardoor opnames van wél werkende zenders alsnog mislukken omdat er te weinig schijfruimte over is, dan zullen diezelfde 99 mensen uit jouw voorbeeld ook gaan kankeren. Daarom heb ik hierboven ook gezegd dat een mogelijke oplossing zou liggen in een veel langere time out, voordat de recorder besluit dat opnemen geen zin heeft. Maar het is de vraag of dat via een firmware update is te implementeren, en of de ontwikkelaars van Humax hierin mee zullen gaan, want, zoals gezegd, de primaire oorzaak ligt toch echt bij Ziggo.
Citaat:
Hiervoor had ik dus de Samsung 850 en die had ook meer dan genoeg problemen (maar die nam tenminste wel op).
Wat deed die Samsung als je een opname programmeerde van een zender die geen deel uitmaakte van je abonnement?