Los bericht bekijken
  #553  
Oud 14 juni 2009, 18:38
roxxi's schermafbeelding
roxxi roxxi is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: 2 CAM's CI+ (ism Philips 37PFL9604 en LG 37LE5300)
Berichten: 64
Standaard Ziggo CI+- CAM (in pakket)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Probleem is alleen dat de CAM nog niet goedgekeurd is en de productie eveneens niet gestart is. Voorts zal Ziggo zelf de eerste batches leveren.

Ik vraag mij hardop af en vraag aan wat meer technische tweakers genoten en Ziggo Anoniem:
Inleiding:
Ziggo is momenteel bezig met het certificeren van een CAM CI+- module die straks de losse settopboxen kan vervangen in de nieuwste LCD's die daar geschikt- en gecertificeerd voor zijn; hiermee kunnen tvís met een ingebouwde dvb-c-tuner de tv-signalen van Ziggo decoderen.
Ziggo brengt binnenkort een lijst uit van gecertificeerde CI+modules en geschikte tvís.
Momenteel als je HD kwaliteit wil ontvangen kan je o.a. gebruik maken van de Humax IRHD-5000c of de Samsung DCB-H360R e.a. hd- decoders.
Zoals nu bekend is, zijn er twee CAM's die gecertificeerd zijn door Ziggo: Neotion Pocket PLUS van Neotion en kost ongeveer EUR 90,- en de SmarCAM 3 van SmarDTV en kost ??? euro?
Vraag:
- Als je straks een gecertificeerde Full HD LCD hebt, die in de lijst voorkomt van Ziggo krijg je dan SD of HD kwaliteit te zien als je werkt met zo'n CI+-Cam module?
- Zal Ziggo, waar je nu bij je alles in 1 pakket een digitale ontvanger bij geleverd krijgt, spoedig een alles in 1 pakket op de markt brengen waar een CI+-CAM inzit ( in plaats van zo'n digitale ontvanger)?