Los bericht bekijken
  #18  
Oud 14 juni 2009, 18:07
rbouwm's schermafbeelding
rbouwm rbouwm is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 april 2009
Locatie: Boxmeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax iHDR-5050c
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Dat is juist, het netwerk in delen van boxmeer moet namelijk eerst omgebouwd worden.
Dat klopt, dat is ook precies wat de monteur heeft aangegeven. Dit was een zeer ervaren monteur die met beide technologieën bekend is. Ook zij hebben last van deze problematiek. Met name omdat in bepaalde delen van Boxmeer het wel kan. Boxmeer is geen hele grote gemeente dus dit kun je niet aan de mensen verkopen. Ook de Ziggo dealers klagen hierover, want zij kunnen de producten niet aan de klanten verkopen.
Het is echter schandalig (kan het niet anders verwoorden) dat dit niet wordt aangepast. Etthome was/is tenslotte een proef (dus hadden ze nooit de reguliere vorm mogen afsluitenen) en deze is stopgezet qua ontwikkeling.
Heb nogmaals een brief gestuurd naar Ziggo tav van een door jouw eerder gegeven persoon (nog bedankt daarvoor). Verder is er een email met de complete problematiek gestuurd naar het hoofd TD Zuid Nederland. Het nadeel is dat je als klant nooit een tweede lijn van support kunt bereiken en de meeste mensen zich door de klantenservice laten afschepen omdat zij het gewoon niet weten. Hierdoor komt de problematiek ook niet aan het licht bij het senior management (wat ook bevestigd is).
Is er inmiddels al bekend om welke 5 wijken dat het gaat?