Los bericht bekijken
  #6  
Oud 14 juni 2009, 15:25
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.456
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door realdaffy Bekijk bericht
Ik heb die check gedaan en er werd aangegeven dat het op ons adres aangeboden kon worden, betekend dat dan niet dat Ziggo voor die aansluiting moet zorgen ?
Beetje verwarring omdat de link eerst niet duidelijk was

De prijzen moet je dus opvragen bij de account-manager, maar ik verwacht dat je er van zult schrikken. Een kennis van me heeft hetzelfde een aantal maanden geleden opgevraagd, daar zou glas ook mogelijk zijn op een industrieterrein. Het maandbedrag was een paar honderd euro per maand wat dus niet de bedoeling was. Die doet het nu dan maar met een brak ADSL-lijntje (vanwege de lengte naar de centrale). Dacht wel dat het toen nog een andere naam had, dus misschien is het nu nog goedkoper geworden. Verder moet je de aansluitkosten (graafwerk e.d.) ook nog betalen om glas naar binnen te krijgen. Voor consumenten abonnementen zijn de aansluitkosten vaak minder dan de kostprijs, maar als je nog een graafploeg en de bijbehorende vergunningen zou moeten betalen zal het aardig oplopen.

Maar je kunt het beste tijdens kantooruren even bellen en eens informeren wat dit je zou gaan kosten. (ben wel benieuwd dus laat eens weten hoe dit afloopt)

PS:
Is een consumenten abonnement niet beter/gunstiger dan de office-basis kabel abbo's als straks alles-in-1 extra naar 50/5 gaat ??
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....