Los bericht bekijken
  #40  
Oud 13 juni 2009, 20:11
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dekzwabberhen Bekijk bericht
ik gebruik de 5555 ID netwerk (regio Bodegraven en als ik opnieuw de kanalen inscand krijg ik 223 stations, (radio + TV) ook als ik de Humax opnieuw kanalen laat zoeken komen er ook 223 station binnen).
Okee, Ziggo/Casema gebied dus. Ik zal straks even een lijstje plaatsen van test kanalen zodat je in ieder geval iedere frequentie test.

Citaat:
Bovendien als ik via de Humax de antenne naar de TV of rechtstreeks aan sluit, blijf digitale ontvangst volgens de info menu op 80% (digi ontvangst) staan wat voldoende moet zijn voor correct digi ontvangst. ( Ned1 en info kanaal en andere vrije kanalen wordt correct weer gegeven).
Bij digitale TV is er ook sprake van meerdere frequenties die gebruikt worden. In totaal in Ziggo/Casema gebied zijn dat 26 verschillende frequenties, dus één vermelding van 80% zegt niet zo veel. Het signaal moet op alle frequenties goed zijn. Bij testen om een vinger op het probleem te krijgen werk je altijd met het uitsluiten van zoveel mogelijk variabelen. Ik geef dus niet aan dat je altijd de Humax er tussen uit moet halen, maar wel zolang je bezig bent om de boel te onderzoeken.

Citaat:
Ik begin te vermoedde dat de software update van alphacrypt de 3.19 er iets mee te maken heeft (de problemen waren ook met de 3.18, inmiddels ook uitgetest).
Lijkt me sterk, ook gezien alle pogingen die anderen voor je al hebben uitgeprobeerd om hun AlphaCrypt Classic CAM aan de praat te krijgen met de X3500. Niet steeds van alles tegelijk proberen, maar één voor één zaken uitsluiten.

Riparius maakte nog even een goede opmerking. Wil jij hier alle instellingen van de AlphaCrypt Classic CAM plaatsen zoals je die nu hebt staan?

Citaat:
Als zelf de fabrikant zeg dat Sony X3500 met hun Alphacrypt module niet werk, hoe bestaat het dan dat ik toch heb kunnen kijken via die module.
Sony wil gewoon geen support verlenen en dan is dit de makkelijkste manier om er vanaf te zijn.