Los bericht bekijken
  #39  
Oud 13 juni 2009, 19:50
dekzwabberhen's schermafbeelding
dekzwabberhen dekzwabberhen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2008
Locatie: Bodegraven/Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo-Z2-humax irhd5000c
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Dat het laatste cijfer ontbreekt is normaal. Nu weten we tenminste in ieder geval zeker dat de AlphaCrypt op de juiste manier in de TV zit en dat ook de smartcard benadert kan worden door de AlphaCypt. Dat sluit al weer wat mogelijkheden uit.


Mij is niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met andere mode. Het gaat om de signaal kwaliteit van de frequenties die gebruikt worden voor de digitale kanalen, dus niet naar de analoge mode gaan om de signaal kwaliteit te meten. Even voor de zekerheid: Je hebt toch niet de Humax er tussen zitten, dus de coax kabel doorgelust vanaf de Humax naar de TV, maar doet alle metingen met een TV direct aangesloten via een coax kabel op het AOP?

Geef even door welke netwerk ID je moet gebruiken van Ziggo.
Beste Archie,

ik gebruik de 5555 ID netwerk (regio Bodegraven en als ik opnieuw de kanalen inscand krijg ik 223 stations, (radio + TV) ook als ik de Humax opnieuw kanalen laat zoeken komen er ook 223 station binnen).
Bovendien als ik via de Humax de antenne naar de TV of rechtstreeks aan sluit, blijf digitale ontvangst volgens de info menu op 80% (digi ontvangst) staan wat voldoende moet zijn voor correct digi ontvangst. ( Ned1 en info kanaal en andere vrije kanalen wordt correct weer gegeven).

Ik begin te vermoedde dat de software update van alphacrypt de 3.19 er iets mee te maken heeft (de problemen waren ook met de 3.18, inmiddels ook uitgetest).

Als zelf de fabrikant zeg dat Sony X3500 met hun Alphacrypt module niet werk, hoe bestaat het dan dat ik toch heb kunnen kijken via die module.

Hiermede wil ik wel iedereen bedanken die mij adviezen heb willen geven om toch mijn digi ontvangst via alphacrypt mogelijk te maken.

groet van dekzwabberhen.