Los bericht bekijken
  #32  
Oud 13 juni 2009, 18:40
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

@Decibert, Er is een wonder gebeurt. Gisteren heb ik vanaf de zaak naar ons vaste nummer gebeld en werkte het nog niet maar zonet (omdat ik net op het punt stond om weer met Ziggo te bellen) probeerde ik het nog eens en wonderbaarlijk ging de telefoon over Ik kon het niet geloven en probeerde het nog eens en daadwerkelijk het werkte. Ik ben nu blij dat dit probleem uit de wereld is en dat we weer gebeld kunnen worden (het zal nu over zijn met de rust ).

Jouw wil ik in ieder geval bedanken voor het advies om toch eens te bellen met Tele2. Want als ik dat niet had gedaan dan zou het abonnement bij Tele2 gewoon blijven doorlopen. Nogmaals bedankt daarvoor. Ik trek hier in ieder geval mijn leering uit en zal niet meer blind staren op brieven waarin staat dat de opzegging wordt geregeld. Gewoon bij een probleem direct bellen met beide partijen en niet meer afwachten.

Ben in ieder geval blij dat dit probleem van de baan is (hopelijk blijft het ook werken) want het 2 keer in de week bellen met Ziggo ging me wel een beetje de keel uithangen.

Laatst gewijzigd door Theunissen; 14 juni 2009 om 14:41