Los bericht bekijken
  #31  
Oud 13 juni 2009, 16:46
dekzwabberhen's schermafbeelding
dekzwabberhen dekzwabberhen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2008
Locatie: Bodegraven/Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo-Z2-humax irhd5000c
Berichten: 14
Standaard

[quote=ArChie;173509]
Beste ArChie,

Alle adviezen welke ik inmiddels over dit onderwerp heb gelezen, heb ik uit getest, en de firma Cardwriter heeft mij zelfs tot 3x toe een andere Alphacrypt module (met 3.19 software er in) gegeven om het uit te testen, waarmee ze toch lieten bleken om hun medewerking te geven voor het probleem op te lossen, maar ook zij weten hiervoor geen oplossing voor.

Of de software van mijn Sony TV de X3500 (is van mei 2008), moet aangepast worden maar die is er niet.

Door alle info blijkt dus bovendien dat mijn probleem niet op zich zelf staat, maar dat de mogelijke oplossing door een fabrikant, wie dat dan ook is, niet wordt gegeven.

Het blijf vreemd 1 jaar redelijk funtioneren, en nu niet meer, natuurlijk wel de ongecodeerde kanalen zoals NED1, Etagelakanaal (ziggokanaal nr11) en de overzicht kanaal ziggo nr 12.

Missschien is er 1 test mogelijk, door Ziggo uit te voeren, om MIJ als test bijvoorbeeld 1 uur alles ongecodeerd via mijn smartcard doorgeven en daarna weer mijn smartcard terug te zetten naar het abonnement welke ik bij Ziggo heb. (Z1 en div pakketten) Zodat ik kan uitsluiten dat de alphacryptcard en Ziggo signaal correct werken, en dus de problemen bij de software van SONY lig.

Weet jij wie ik dan daarvoor moet benaderen???

Groet dekzwabberhen