Los bericht bekijken
  #34  
Oud 13 juni 2009, 15:07
mod-1's schermafbeelding
mod-1 mod-1 is offline
Full Moderator
 
Geregistreerd: 1 januari 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 312
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ZZucht Bekijk bericht
Oh leuk, mijn bericht word gecensureerd omdat ik zeg dat nerderlanders niet ziekelijk nationalistisch zijn zoals amerikanen (en duitsers enzovoort) en wij wel keuzes willen qua taalkeuzu, waar slaat dat nou weer op? Is het fascisme al zo ingeburgered? Of wat gebeurt hier? Sorry hoor maar dat is belachelijk als dat met opzet was.

Laatste kans, als dit (weer?) word verwijderd kan je mijn account ook gelijk wissen, bedankt.....
Als meneer problemen heeft met moderatie dan kan hij dat op een normale wijze aan de forumleiding vragen. Dan noem je dat niet op voorhand censuur en neem je helemaal geen vergelijking met fascisme in de mond. Om daarnaast nog eens te gaan dreigen met opzegging als er weer wordt gemodereerd dat is natuurlijk een geweldige schok.

Was de eerste verwijderde post slechts buiten de orde van de discussie en van dien aard dat ie verder nergens aan bijdroeg, is deze beneden alle peil.

Citaat:
Ik begrijp hoe het overkomt, maar als een gewone niet extreme post word gewist dan is dat zo extreem dat die term in je opkomt.

En ik heb het eerder gehad op nederlandse forums, dat de burgerlijkhjeid en bereidheid te censureren mij onverwacht om de oren vloog, en nu ben ik een beetje gevoelig en reactief door de ervaring.
En wat dacht meneer hiermee te bereiken? Ik zou zeggen start een eigen forum, waar u uw eigen normen kunt stellen.