Los bericht bekijken
  #23  
Oud 13 juni 2009, 15:01
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Als ik bel vanaf een gsm naar het vaste nummer dan wordt er binnen 1 a 2 seconden neergelegd (je hoort geen toon). Bellen gaat gewoon en de andere personen zien ook het juiste nummer. Het gaat in dit geval om in nummer wat we hebben laten porteren van onze voormalige provider Tele2 naar Ziggo.

Wat ik begrijp van de Helpdesk van Ziggo (heb ik afgelopen donderdag nog maar eens gebeld) is dat Tele2 nog niet alles heeft vrijgegeven (Portering niet volledig) en dat Tele2 daar maximaal 3 weken over zou mogen doen (Tele2 heeft wel 3 weken geleden al de analoge lijn afgesloten). De medewerker van Ziggo zei dat ze zelf niets kunnen doen (ze kunnen ook geen druk uitoefenen op Tele2 om het sneller te laten verlopen) en dat nu wachten is op Tele2. Het is best vervelend want we kunnen niet gebeld worden op het vaste nummer.

Ik hoop in ieder geval dat het maximaal over 2 weken verholpen is (dit is inmiddels de 1e week dat we niet gebeld kunnen worden, de eerste twee weken konden we niet eens bellen. Dat laatste lag aan een probleem met de activering van het modem) want al met al hebben we de telefonie sinds we zijn overgestapt naar een all-in 1 pakket (3 weken geleden) niet goed kunnen gebruiken.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Als je jezelf probeert te bellen vanaf bv een gsm, wat krijg je dan te horen?

Gaat het om een nummer wat je hebt laten porteren van je voormalig provider naar Ziggo, of gaat het om een nieuwe nummer?

In het eerste geval, bel eens vanaf je vaste lijn naar een mobiel en kijk welk nummer er verschijnt. Kan zijn dat de portering nog niet (volledig) erdoor is en er ergens iets blijft haken waardoor het niet naar behoren werkt.

Laatst gewijzigd door Theunissen; 13 juni 2009 om 15:23