Los bericht bekijken
  #16  
Oud 13 juni 2009, 14:34
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Ten eerste is het geen stemmingmakerij, maar naast mijn mening gewoon een feit. Als je ontkent dat analoog een sterk gedateerde techniek is dan ontbreekt het je aan technisch inzicht of je verwart een tweetal zaken met elkaar, de werking en de leeftijd van die techniek. 2 verschillende zaken, maar ook 2 verschillende feiten. Dat de analoge transmissie over het algemeen prima werkt, zoals je ook al aangeeft, doet echter niets af aan het feit dat het een sterk gedateerde techniek is.
Mag ik je er even aan herinneren dat je in de vorige posting sprak over achterhaalde techniek en het woord gedateerd gebruikte om de indruk te wekken dat iets ouderwets is? En dat is precies waarop ik reageerde met mijn voorbeelden om aan te geven dat de analoge transmissie op dit moment nog steeds vooruitstrevender is met alle extra's dan de probleemvolle digitale transmissie. Nu probeer je er iets feitelijks van te maken door aan te geven dat gedateerd letterlijk ander uitgelegd kan worden, maar dat is niet wat je met je stemmingmakerij probeerde te bereiken.

We kunnen het ook anders zeggen: Analoge TV is volwassen en digitale TV staat net aan in de kinderschoenen. Ik heb mijn TV vroeger nooit hoeven te resetten toen ik nog van het analoge signaal gebruik maakte en met mijn ontvanger kan dat om de haverklap vanwege alle problemen met het digitale signaal door het geklooi van Ziggo. Ik kan mij dus heel erg goed indenken dat er veel klanten van Ziggo zijn die daar geen zin in hebben en dus maar analoog blijven kijken.

Citaat:
Waarom word verwacht van de kabelbedrijven dat ze naast digitale tv ook een analoog pakket moeten doorgeven, maar waarvan een groot deel ook nog eens een vastgelegd pakket is door externe partijen. Waarom is dit enkel een verplicht gegeven voor de kabelmaatschappijen in nederland, en mogen alle andere tv aanbieders doen en laten zoals zij dat willen?
7 van de in totaal 30 kanalen is geen groot deel. Wederom stemmingmakerij.