Los bericht bekijken
  #212  
Oud 13 juni 2009, 00:59
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Maar ik zag links en rechts signalen van mensen die als de snelheid omhoog gaat, hun abbonement terug willen schroeven naar alles-in-een Plus.

Was het niet verstandiger geweest van Ziggo om eerst die klanten te filteren.
Verdomd, niet eens aan gedacht, ben benieuwd wat ze daar voor voorwaardes aan hangen. Straks moet je bij een stap terug juist het nieuwe modem retourneren, dat is dan weer een extra drempel om je abonnement te houden...

Maar goed, dat is gewoon de eerste gedachte die in mij op komt maar het is speculatie en dus geen bal waard. Wel de moeite waard om een contactformuliertje over in te sturen, maar gezien de tegenstrijdige berichten vanuit de klantenservice over de nieuwe modems (firmware upgrade voor oude modem ipv uitrol nieuwe modem) wacht ik daar maar even mee tot ze de juiste afdelingen goed geÔnformeerd hebben.

EDIT: er kwam opeens nog een post tussendoor, was kennelijk beetje lang aan't typen. Er is inderdaad ook nog die kant, het nieuwe modem gaat veel efficiŽnter om met de verbinding, iets wat het netwerk ten goede kan komen en dus Ziggo ook.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties

Laatst gewijzigd door Decibert; 13 juni 2009 om 01:25