Los bericht bekijken
  #72  
Oud 12 juni 2009, 19:21
SvenEnSabrina's schermafbeelding
SvenEnSabrina SvenEnSabrina is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2009
Locatie: Hoensbroek / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco, Humax en Samsung
Berichten: 232
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Ongelofelijk. En dan zijn er hier toch nog van die Ziggo medewerkers op het forum die rustig durven te beweren dat Ziggo probeert om zuinig om te springen met het uitsturen van monteurs om de kosten te drukken. Overal lees je dat er voor Jan met de korte naam monteurs op pad worden gestuurd die niet ter zake kundig zijn voor het betreffende probleem en onverrichter zake weer retour gaan. Klanten offeren daarvoor hun vrije tijd op en de overige klanten mogen weer via het veel te hoge basistarief voor de kabel bijdragen aan de nutteloze kosten die op deze manier gemaakt worden. Wat een organisatie.
Idd ongelofelijk... Krijg er langzaam echt de van... en geloof me ik heb heel veel geduld wat betreft zoiets...

En ja, ik had dat monteurtje bijna z'n baas laten bellen (was ik aan het denken) maar aan het "ruige/stoere" gedrag te zien ging dat escaleren dus heb ik maar niet gedaan voordat ik nooit meer een monteur krijg

Maar goed, ik ga er (positief ingesteld) van uit dat Ziggo nu eens goed aan de slag gaat (er is nu in elk geval een super mooie interactie voor de monteur aangemaakt) en sowieso wil ik weer een ZIGGO auto zien voor de deur ipv zo'n bedrijf dat zo'n gastjes in dienst heeft, echt waar... ik krijg er langzaam gezondheidsproblemen van (bij wijze van spreken (hoop ik)!!!!)

Ziggo help, los mijn probleem op