Discussie: Klacht: Vanaf 6 juni al geen telefoon
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 12 juni 2009, 17:13
Beertje2009's schermafbeelding
Beertje2009 Beertje2009 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2009
Locatie: Bergen NH / Multiweb
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Dat is niet te moeilijk dat heeft te maken met het beleid van INbound callcenters in het algemeen.
Volgens mij is een telefoontje niet teveel gevraagd lijkt mij. Wanneer dat het beleid is dan is dat een beetje een vreemd beleid. Ik dacht dat klanttevredenheid bovenaan zou staan ....

Citaat:
Stel je even voor er is een defect onderdeel, wat is dan de meerwaarde om te spreken met een monteur die het onderdeel gaat vervangen?
Sterker nog, maar goed ook dat dat niet gebeurt want dan zou de monteur zoveel moeten bellen dat die geen tijd had om te rijden en dus problemen te verhelpen.
Ik weet inmiddels dat ons nummer niet goed geporteerd staat. Dit is een softwarematige handeling die uitgevoerd moet worden binnen het Ziggo systeem. Op de berichten en ingediende klachten wordt niet gereageerd. Wanneer ik iemand anders kan spreken (leidinggevende oid) kan het mogelijk versneld worden. Misschien wordt er dan wel actie ondernomen.

Ik kan mij niet voorstellen (zelf werkzaam in de ICT) dat men nu al 6 dagen nodig heeft om dit te kunnen veranderen. "Ja maar er zijn meer klachten meneer....." Zegt iets over de brakke infrastructuur bij of onkunde van Ziggo denk ik dan maar.....

6 dagen is lang en ik word steeds