Los bericht bekijken
  #65  
Oud 12 juni 2009, 16:47
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenG Bekijk bericht
Ik kom er net achter, na bezoek van de 3e monteur in 2,5 maand, dat mijn decoder de "oude firmware" 1.0.2.5 heeft en daarom mijn ITV & VOD nog steeds niet werken.
Ook weer zo'n punt. Waarom leren ze de monteurs nu niet het truukje waarbij de Cisco ter plekke te updaten is. Nu wordt er voor Jan met de korte achternaam drie keer een monteur gezonden zonder dat het probleem daadwerkelijk wordt opgelost. Nu kan de klant alsnog gaan proberen te regelen om het apparaat omgeruild te krijgen terwijl het in een paar minuten ter plekke is op te lossen. Ook zou Ziggo de klanten met een Cisco ontvanger die "vastzit" op firmware versie 1.0.2.5 tegemoet kunnen komen door een paar medewerkers te reserveren die dat probleem dat door Ziggo zelf veroorzaakt is gaan oplossen door bij de klant thuis het truukje uit te voeren als tijdens het contact met de helpdesk blijkt dat de klant nog een niet te updaten firmware versie op de ontvanger heeft staan. Dat lijkt mij ten alle tijden goedkoper om één keer zo'n mannetje te sturen dan meerdere keren voor niets een monteur en de bijkomende kosten voor het eventueel retour sturen van de ontvanger.

Dat zijn ondertussen drie klantvriendelijke oplossingen voor dit probleem die Ziggo ook zelf had kunnen verzinnen. Maar dan moeten ze dat natuurlijk wel willen.