Los bericht bekijken
  #13  
Oud 12 juni 2009, 14:49
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Dat IVR is een issue dat (zelfs) al vanaf de MK tijd op ons lijstje staat. Idd om bepaalde facetten zelf maar ter hand te nemen moet aan de ene kant een prikkel zijn voor Ziggo om daar eens iets aan te doen. Maar het gaat verder dan alleen maar het IVR-menu.
Op de Ziggo site zal je altijd een door Ziggo ingekleurde informatie zien en wij vinden dat met een klantenbrilletje de informatie anders van karakter zal zijn. Ziggo neigt er toe om zaken weg te masseren, terwijl we ze vanuit klantoptiek niet nalaten ze te benoemen.
Ook is bekend dat voordat iets is gerealiseerd bij Ziggo het soms een lange weg te gaan heeft. In de overbrugging van die tijd kan de info hier op het forum ook wel degelijk een rol vervullen.

De grap is dat je dan ook moet zorgen dat dit soort "dubbele" info toegevoegde waarde heeft. Bij het telefoonmenu zou je bv kunnen denken aan ipv/naast de bekende boomstructuren ook gewoon een tabelletje te maken met de meest voorkomende problemen en daar direct de reeks in te toetsen cijfers te geven. Voeg daarbij een korte beschrijving met hints en vragen van de HD waar men tegen aanloopt, zodat men goed beslagen ten ijs komt.

Zorg om uptodate te houden is idd meer dan terecht. Maar er vanuit gaande dat er verhoudingsgewijs genoeg publiek is en omdat het om "actuele" info gaat, mag je aannemen dat de info heel frequent wordt getoetst en hopenlijk ook op fouten wordt gewezen. Dus is het denk ik meer een kwestie van een aantal mensen die de info bijhouden.
__________________
BenJ