Los bericht bekijken
  #12  
Oud 12 juni 2009, 14:35
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Een discussieer thread gaat zeker niet werken. Dat zie je nu al met die lange discussieer threads waarbij nieuwe forumleden niet eens meer de moeite nemen om de hele thread te lezen. Er zal dus een overzicht moeten zijn in de openingspost van een thread of een FAQ, maar dan is het probleem dat één persoon dat moet gaan bijhouden en als die het zat is de rechten op die openingspost of FAQ moet kunnen overdragen aan iemand die het stokje wil overnemen.
Dat is ongeveer wat ik bedoelde ja.

Citaat:
Als na overleg met Ziggo blijkt dat Ziggo niet van plan is om deze verbetering van de dienstverlening uit te voeren, dan is het denk ik verstandiger om aan dit forum een Ziggo Wiki te hangen zodat iedereen de auteur kan zijn van dergelijke informatie. De kans is dan groter dat het onderhouden wordt en dus up to date blijft.
Als de ZGV inderdaad van plan is dit aan te kaarten bij Ziggo, wat ik zou toejuichen, en zij doen er niks mee, dan is de noodzaak voor een dergelijk overzicht inderdaad groter dan deze nou is.
Een wiki zou ideaal zijn, de grootste zwakte van mijn voorstel is dat inderdaad maar één persoon uiteindelijk verantwoordelijk is voor de hoofdpost, hoewel moderators ook berichten kunnen wijzigen, en er een oplossing te verzinnen is met een gedeelde account voor een aantal mensen die het overzicht bijwerken aan de hand van posts in de bijbehorende thread.
Dat is allemaal wel weer veel te omslachtig, dus een wiki of een soortgelijk initiatief is een stuk praktischer in gebruik. Dat zou eventueel gelijk gebruikt kunnen worden voor de andere voorgestelde FAQ's. Moet dat natuurlijk wel eerst van de grond komen, wat weer minder simpel is.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties