Los bericht bekijken
  #10  
Oud 12 juni 2009, 13:58
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Maar in alle gevallen moet er zich wel iemand opwerpen om zo'n overzicht actueel te houden anders heeft het weinig nut.
En in de praktijk is dat meestal het probleem van dit soort initiatieven. Kijk maar naar de goede intenties van personen die zich opwerpen om buglijstjes bij te gaan houden en dan na enige tijd de interesse verliezen omdat ze zich niet realiseren hoeveel werk dat is of omdat ze na enige tijd niet of nauwelijks meer op het forum komen.

Het grote probleem van een dergelijke IVR optie lijst hier op het forum is dat het niet te automatiseren valt om de boel up to date te houden en er ook vanuit Ziggo geen signalen komen dat de boel bijgewerkt moet worden. Als Ziggo die signalering zelf belegt bij de afdeling die verantwoordelijk is voor het IVR script dan is het natuurlijk niet zo moeilijk om de procedures van die medewerkers aan te passen met het versturen van een mailtje naar de afdeling die verantwoordelijk is voor de content van de Ziggo website.

Citaat:
Al met al overwegende denk ik dat het toch zeker een toegevoegde waarde kan hebben.
Op zich heeft een dergelijk overzicht toegevoegde waarde, maar alleen als het up to date blijft. Een taak dan voor het bestuur of de moderators.