Discussie: Opgelost: ITV/VOD werkt!
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 12 juni 2009, 13:11
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Dit is natuurlijk een beetje onzin.
Jij víndt het een beetje onzin. Moet je vooral doen, maar ik weet wel wat beter is voor je humeur, blij zijn met een werkende verbinding of het gewoon maar aannemen.
Citaat:
Jij houdt er wel een beetje een vreemde benadering op na: Ik betaal goud geld voor een abbo bij Ziggo en moet dan blij en dankbaar zijn dat het wel werkt?????????
Ik zeg niet zozeer dankbaar zijn, hoewel dat ook wel mag richting de medewerkers die wel hun werk zo goed mogelijk proberen te doen, net zoals je mag klagen over de medewerkers die dat niet doen. Maar je staat een stuk sterker in je leven als je je net zo goed voelt over wanneer het wel werkt als dat je je slecht voelt als het niet werkt. Ik zeg niet dat iedereen dat moet zijn, ik zeg dat het beter is om het wel te zijn, in mijn optiek. Ik snap niet waarom je het nodig vindt tegen mijn compliment te ageren, daar ik nergens zeg dat iedereen zo blij moet zijn met zijn provider. Graag beter lezen.
Citaat:
Weet je zeker dat je geen loonstrookje van Ziggo hebt?????
Ten eerste is dat niet relevant voor de discussie, ten tweede heb ik geen reden om daar over te liegen, ten derde zou ik zelfs als ik dat wel had dat niet bij voorbaat al onder elke post zetten en zo alleen maar de aandacht erop vestigen, ten vierde heb ik dat internet waar ik zo supertevreden over ben bij XS4ALL. Graag niet twijfelen aan mijn integriteit als je niet in in staat bent gefundeerde vragen te stellen (met één vraagteken).

Als je je stelling zo genuanceerd bracht als BenJ had ik daar een stuk meer begrip voor op kunnen brengen.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties