Discussie: Storing: Geen beeld bepaalde zenders
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 12 juni 2009, 12:08
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrronald Bekijk bericht
Ik heb enkel de bijgeleverde kabels en dergelijke gebruikt. Ik geloof niet dat het de bedoeling is dat alles nieuw ga aanschaffen om te kijken of het "daar misschien" aan ligt. Als ik digitale televisie neem bij een provider die mij zowel de hardware als wel de uitzendingen zelf levert, mag ik toch op zijn minst aannemen dat alles behoord te doen waar ik voor betaal? Of is dit heel naief?
Het kan nog steeds aan je huis-installatie liggen als je de kabels van je digitale ontvanger bijvoorbeeld in de huiskamer hebt aangesloten en je Abonnee Overname Punt (AOP) in de meterkast zit. Als er slechte kabels of slechte splitters tussen zitten (in je huisinstallatie dus) kun je storingen oppikken.

Vandaar ook de vraag om **tijdelijk** je digitale ontvanger even aan te sluiten op het AOP, zonder splitters en huisinstallatie ertussen en dan te kijken of je de kanalen wel storingsvrij zijn.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....