Discussie: Opgelost: ITV/VOD werkt!
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 12 juni 2009, 11:21
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zork14 Bekijk bericht
Dit is natuurlijk een beetje onzin....
Ik ben het een beetje met je eens. Strikt formeel gesproken dan. Je kan reageren met "hèhè, eindelijk het werd wel tijd" of je blijheid dat het eindelijk is opgelost kenbaar maken.
Meestal is de gast die het voor je oplost niet dezelfde als al degenen die je hebben laten zitten. Gooi je ze allemaal op een hoop en noem je die "de helpdesk van Ziggo" dan heb je gelijk. Bedenk je dat er ook mensen zoals jij en ik werken, dan ligt het accent toch wat vriendelijker als je dan je tevredenheid uit met de laatste die je dan wèl kon helpen.

Als je als werknemer meeleest op het forum en je ziet alleen maar negativiteit over jouw en je collega's of je leest ook dat je mensen blij kunt maken, dat scheelt toch wel een slok in je motivatie. En of je het gelooft of niet, daar profiteren we als klanten ook weer van.
Ik hoor echt van mensen, die dank zij enkel maar negativiteit werken met het idee, waarom zou ik me drukmaken, het is toch nooit goed. Als ik me straatje maar schoonhoud, dan is het wel genoeg.

Het is net zoiets als met chefs die nooit eens dankjewel zeggen onder het mom van "je wordt er toch voor betaald?"
__________________
BenJ