Discussie: Opgelost: ITV/VOD werkt!
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 12 juni 2009, 07:46
Zork14's schermafbeelding
Zork14 Zork14 is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Venlo/@home
Ziggo Internet: Alles in één extra met Ubee EVW320b
DTV: Samsung UE46F7000, Humax 5200, Cisco 8485 en Cisco 8455
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Jij bent een uitzonderingsgeval in die zin, dat de meeste mensen op dit forum als het uiteindelijk werkt alleen maar maandenlang zouden terughalen dat het zolang heeft geduurd om het op orde te krijgen, of dat gewoon als vanzelfsprekend aannemen.

De truc met al dit soort dingen is gewoon het net zo waarderen als het wél werkt als je het vervelend als het níet werkt. Ik ben elke dag weer blij als mijn internetverbinding het doet, ook al heb ik nooit storingen (afkloppen). Dus een compliment aan jou dat je zo positief bent.
Dit is natuurlijk een beetje onzin. Veel mensen op dit forum nemen gewoon een abbo. In mijn geval nadat Ziggo het mij zelf aanbood via mail. Als Ziggo een product in de markt zet, mag ik er van uit gaan dat het werkt en niet dat ik op 2 mei bestel en op 12 juni nog geen ITV kan gebruiken omdat Ziggo zegt dat er "nog zoveel problemen zijn met ITV". Jij houdt er wel een beetje een vreemde benadering op na: Ik betaal goud geld voor een abbo bij Ziggo en moet dan blij en dankbaar zijn dat het wel werkt????????? Weet je zeker dat je geen loonstrookje van Ziggo hebt?????