Discussie: ZIGGO kiezen?....
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 11 juni 2009, 23:08
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 253
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Dit kan kloppen, als de vorige bewoner zijn abonnement niet heeft opgezegd, of dat wel heeft gedaan maar het signaal is niet afgesloten. Dat laatste gebeurd vrij vaak, zo heeft de nieuwe bewoner tijd om zelf een abonnement af te sluiten. Je zult uiteindelijk toch altijd op je eigen naam een abonnement aan moeten vragen.
Als je echter op het oude adres ook al Ziggo had, kun je beter die aansluiting verhuizen. Verhuiskosten en aanmeldkosten zijn hetzelfde (€29,95), maar zo voorkom je dat je dubbel abonnementsgeld betaald (ivm opzegtermijn van kalendermaand) en dat je al je gegevens nogmaals door moet geven (grotere kans dat daarbij een fout wordt gemaakt).Als je snel genoeg bent met bestellen kan het eerder wel geregeld zijn op je nieuwe adres.


Je krijgt bij Alles in 1 €100,- korting op een installatiepakket HD, dan betaal je nog wel €99,- (normale prijs dus €199,-). Dat is een eenmalige investering, je betaalt niks extra voor de standaard 60 zenders + 1 HD zender. Alleen voor extra zenderpakketten (met evt. extra HD-zenders) betaal je maandelijks.
Of het aan te raden is is aan jou. Het HD-aanbod is op dit moment beperkt, hoewel het wel groter zou moeten worden. Ook sommige SD-kanalen worden ge-upscaled en dus nog wat mooier weergegeven dan een SD-ontvanger kan. Daarentegen is een SD-onvanger gratis bij Alles in 1. Jouw persoonlijke voorkeur, maar met een Full-HD TV zou ik wel voor de HD-ontvanger kiezen.Je kan net zoveel toestellen aansluiten als je wilt op de kabel (mits je bekabeling in huis in orde is en de extra lengte niet belachelijk groot)Die ontvangen dan wel echter alleen de dertig analoge kanalen. Als je op dat tweede toestel ook digitaal wilt kijken, heb je daarvoor ook weer een digitale ontvanger nodig. Een idee is dus bijvoorbeeld om ipv. een HD-ontvanger voor €99,- te kiezen voor de gratis SD-ontvanger en zelf een tweede SD-ontvanger in de winkel aan te schaffen, dan kijk je op beide digitaal. En ook voor een tweede ontvanger betaal je maandelijks niks extra's.

Maar dat is uiteindelijk jouw keuze.
heb eigenlijk ook een vraag over HD. ik heb een digitale ontvanger maar heb voornemens een hd ontvanger te nemen. moet ik nu een compleet nieuw installatiepakket nemen of krijg je zo`n hd ontvanger ook los in de winkel(zonder smartcard dus), zodat ik dus mijn eigen card gebruiken kan voor de HD ontvanger. ga er dan vanuit dat ik alleen nog een hd abonnement moet nemen van 3,95(dacht ik). bvd voor het antwoord.