Los bericht bekijken
  #43  
Oud 11 juni 2009, 22:26
bossie's schermafbeelding
bossie bossie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2007
Locatie: Hoofddorp (Oost)
Berichten: 154
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
En laten we ook niet vergeten dat hoewel tegenwoordig allemaal de naam Ziggo heeft er in ieder geval nog steeds sprake is van twee verschillend ingerichte headends die drie kabelgebieden bedienen. In het Ziggo/Multikabel gebied heeft de IR-FOX C bijvoorbeeld regelmatig last van haperingen in Transport Streams die in Ziggo/Casema gebied niet voorkomen terwijl het signaal toch uit dezelfde headend van Ziggo/Casema komt. Een bug als gevolg van signaal transport problemen tussen de Ziggo/Casema headend en Ziggo/Multikabel gebied. Wie weet triggeren die transport problemen wel meer bugs in de IR-FOX C. In Ziggo/@Home gebied lijken de EPG traagheidsproblemen bijna niet voor te komen terwijl er in Ziggo/Casema/Multikabel gebied veel meer over geklaagd wordt. De hoeveelheid EPG is tegenwoordig gelijk in het hele Ziggo gebied, maar geldt dat ook voor de manier van versturen?
Als dat waar is, wie ben ik om daar aan te twijfelen, dan moet Ziggo maar eens hard aan het werk gaan.
Of zoals ik eerder schreef, CeeS met zijn club moet dat maar eens in hun reguliere overleg net Ziggo, goed onder de neus wrijven!!!!!!!
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
De bottomline is echter dat er ondanks de manier van gebruik of het kabelgebied waar de ontvanger gebruikt wordt er geen bugs in mogen zitten. Als er meerdere mensen dezelfde klacht melden dan is er sprake van een bug of probleem dat moet worden opgelost.
Ja maar Ziggoklantenservice ontkent dat er een probleem is.
Dus waar blijven we dan, he?
Gewoon blijven betalen voor iets dat niet naar behoren werkt, het is een schandaal.
Maar er zijn meer schandalen, toch?
Je hebt tenslotte geen alternatief.
En als de OPTA nou eens zou stoppen met O-H'en over het open gooien van de kabel markt, dan zou er eindelijk eens iets in ons (de consument) belang gedaan worden.

grt P.