Los bericht bekijken
  #3  
Oud 11 juni 2009, 15:19
grizzler's schermafbeelding
grizzler grizzler is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / Casema (Orange)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marloeselbrink Bekijk bericht
Verder moet ik de SMTP server invullen van mijn eigen internetprovider, Ziggo dus.
Ik heb ingevuld: smtp.ziggo.nl Deze werkt echter niet.
Zojuist gebeld met de klantenservice van Ziggo....zij wilden mij niet verder helpen, omdat het niet om een ziggo-emailaccount ging Die bleek ik ook niet te hebben....ooit Casemaklant, maar ook daarvan geen emailadres bij mij bekend.
Wist niet eens dat dat kon, een internetabonnement bij Ziggo zonder een Ziggo (of Casema) e-mailadres. Er staat me bij dat je dat gelijk moet aanmaken bij het activeren van de modem. Heb ik jaren geleden ook gedaan. Weet je zeker dat je niet 'ergens' een casema (of misschien wanadoo/orange/online) adres hebt?
Citaat:
Toen rees bij mij de vraag of je gebruik kan maken van smtp server als je nog geen emailaccount/adres hebt aangemaakt bij Ziggo.
Geen idee. Verbinden met de smtp-server is in ieder geval beperkt tot de IP-adressen van Ziggo. Zou best kunnen dat er wordt gecontroleerd of voor de abonnee met dat IP-adres wel een account is aangemaakt.

Edit: @ Mees
Volgens mij wil Marloes juist de smtp-server van Ziggo gebruiken en krijgt ze daar geen contact mee. Het probleem met andere servers over port 25 lijkt me hier niet aan de orde.