Los bericht bekijken
  #2  
Oud 10 juni 2009, 00:14
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Ik kreeg vandaag een Ziggo mailtje met daarin een verwijzing naar het mediacenter van Jesse&Misha (Shuttle Mediacenter) http://www.ziggo.nl/producten/mediamogelijkheden/media-2?movie=2
Hier zakt mijn broek van af na alle discussie die er over de benodigde AlphaCrypt Classic CAM en een DVB-C PC-TV kaart is geweest om dit Mediacenter van Jesse & Misha te realiseren. Er bestaan geen DVB-C PC-TV kaarten die beschikken over een CI+ slot en die zullen er volgens mij ook nooit gaan komen aangezien een PC volledig open is om met de content te doen en laten wat men maar wil en de software aan alle kanten is aan te passen waardoor een CI+ slot nooit door de CI Plus LLP authorized certificate agent te certificeren valt.

Belachelijk dat ze dan dit oude filmpje weer afstoffen om dit op een sales achtige manier te mixen met het "Interactieve TV" gebeuren:

Citaat:
Harddisk recording met Ziggo
Met ‘on demand’ televisiekijken kijk je programma’s en films op de momenten dat jij dat wilt. En wil je je favoriete programma’s opnemen, of toegang krijgen tot streams van films en series? Met Interactieve Televisie van Ziggo kun je gemakkelijk televisie opnemen in digitale kwaliteit (zelfs in HD) en de televisie-uitzending pauzeren.
De afdeling sales heeft duidelijk geen overleg gehad met de afdeling digitale TV die proberen om juist alles dicht te timmeren om zo van het DVB-C PC-TV kaarten verhaal en de AlphaCrypt Classic CAM af te komen.