Los bericht bekijken
  #13  
Oud 9 juni 2009, 16:10
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Nog iets voor je statistieken dan : Tot nu toe geplaatst 11 topics en aantal maal gelezen 164. Even ontzettend kort door de bocht : Gemiddeld per bijgeplaatste post dus 15 lezers. Gevoeglijk kan je aannemen dat daaronder de 11 stemmers tot nog toe zitten. Ergo ruwweg 75% van de topiclezers heeft al gestemd. Da's zeker niet slecht te noemen.
Okey daar heb je dan ook wel weer gelijk in...

Heeft het bestuur eigenlijk een indruk van het type forum bezoeker? (even los van mij )

Bedoel, met het hele ED3 verhaal moeten er dus modems gewisselt worden, maar hoeveel AL1 gebruikers zijn er eigenlijk.... En wat vinden de lezers van deze site eigenlijk van het margere HD aanbod, moet het bestuurd dit aan de kaak stellen... Ander punt, gezien het contact van Ziggo met haar Programmaraden (niet echt soepel) is hier misschien een rol voor het MVG/Ziggo gebruikers groep) Immers via deze site kan je de mening van de ziggo abonnee wel redelijk goed uitfilteren.

Bedoel dit niet als kritiek naar jullie toe, maar zie daar persoonlijk wel een rol voor een belangengroep voor de ziggo abonnees.
En begrijp dat dit voor een kleine groep mensen erg veel werk is.... Maar goed, misschien het MVG daarom vergroten tot het ZGG