Discussie: Beeldkwaliteit
Los bericht bekijken
  #36  
Oud 9 juni 2009, 09:51
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MauriceW Bekijk bericht
Een contactformulier gaat echt niet helpen, want de mensen die een Cisco hebben, maar geen forums lezen gaan deze optie waarschijnlijk niet eens missen.
Zo'n contact formulier gaat sowieso niet werken want op de afdeling waar die contact formulieren beantwoord worden werken personen die niet in staat zijn om begrijpend te lezen. Resultaat: Een standaard reactie die niet in gaat op de inhoud van het contact formulier en waar je dus als klant in de regel absoluut niets mee kunt. Ik heb genoeg van die formulieren ingezonden om allerlei zaken aan te kaarten en iedere keer de meest domme reacties mogen ontvangen. Zinloos.

Dat is eigenlijk ook weer zo krom aan die zogenaamde "gecertificeerde" ontvangers van Ziggo. Men garandeert dat ze goed werken met hun signaal, maar zie maar eens rechtstreeks bij Ziggo iets aan te kaarten als dat niet zo is. Er is geen enkele officiŽle ingang bij Ziggo waar je dit soort tekortkomingen, problemen en bugs in de "gecertificeerde" ontvangers kan melden zonder afgescheept te worden met reacties van personeel dat geen flauw benul heeft waar het nu precies om gaat. Lekker makkelijk zo'n garantie...