Discussie: Beeldkwaliteit
Los bericht bekijken
  #35  
Oud 9 juni 2009, 00:48
MauriceW's schermafbeelding
MauriceW MauriceW is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: -/Casema
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 358
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Dan zeg ik dus: laat het horen! Niet op dit forum alleen, maar stuur maar's een contactformulier. Één zal geen verschil maken, als ze echter vragen erover binnen blíjven krijgen moet dat een duidelijk signaal zijn.
Dit forum wordt door genoeg Ziggo-medewerkers gelezen en er zijn al genoeg verzoeken van forum-lezers geweest om deze optie terug te zetten.

Een contactformulier gaat echt niet helpen, want de mensen die een Cisco hebben, maar geen forums lezen gaan deze optie waarschijnlijk niet eens missen.

Of er nu 20-30 mensen op dit forum aangeven dat ze de optie graag willen zien of dat dezelfde mensen dit via een contactformulier doen maakt natuurlijk weinig uit (en zou ook voor Ziggo weinig uit moeten maken, als ze een beetje klantvriendelijk zijn).

Feit blijft dat de mensen die inzien dat deze optie nuttig kan zijn bijna allemaal "techneuten" of "gadget freaks" zijn en niet de meerderheid van de gebruikers vertegenwoordigen. Je zult dan ook nooit een meerderheid krijgen die ervoor stemt om deze optie toe te voegen, tenzij je de gebruikers erop gaat wijzen via een vragenlijst o.i.d.

Wat gewoon erg jammer is, is dat de Cisco deze optie standaard aan boord had (zie ook de door Ziggo meegeleverde handleiding), maar dat Ziggo hem op het laatste moment eruit heeft laten halen omdat ze bang waren dat het "te verwarrend" zou zijn.

Laat de mensen toch zelf kiezen in plaats van voor ze te beslissen wat wat ze wel of niet zullen snappen.