Los bericht bekijken
  #14  
Oud 8 juni 2009, 22:51
Leut's schermafbeelding
Leut Leut is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 januari 2009
Locatie: Emmen/ @Home
Ziggo Internet: Allers-in-1 Plus
DTV: Humax iHDR 5050c / Humax IR-Fox c
Berichten: 30
Standaard

Ik heb toch vrij vlot een reactie gekregen, binnen 24hr eigenlijk. De reactie is als volgt:-

"Wij zien in ons systeem dat u inderdaad nog niet gefactureerd bent. Dit komt door een administratieve fout bij Ziggo waardoor sommige klanten niet gefactureerd worden. Deze fout is inmiddels bekend bij onze administratieve afdeling en zij zijn bezig deze op te lossen. De verwachting is dat u volgende maand weer gefactureerd wordt. U krijgt dan bij uw factuur een begeleidende brief."

Wat er dan fout is gegaan bij Ziggo, zal fout zijn gegaan, maar het blijft, zoals anderen al correct opmerkten, erg merkwaardig dat een incasso dan zonder enig bericht achterwege blijft.

In mijn bescheiden optiek, informeer je klanten dan, dat de incasso later volgt vanwege het een of ander. Nu wist ik van niets, en wie garandeert mij dan dat opeens niet via een incasso-bureau het eea wordt geregeld? Goed, dit is natuurlijk een erg extreem voorbeeld, maar het zou voor hetzelfde geld net zo gemakkelijk kunnen.

Dat men alles in 1x incasseert, dat vind ik wel best, geen probleem. Alleen de onzekerheid waarin je voor enige tijd verkeert, zonder afdoende informatie over redenen waarom, is m.i. veel ernstiger.

Zoals iemand al voorstelde, laat men dan de reguliere incasso wel gewoon doorlopen, dan gebeurt er in ieder geval iets, en vindt nadien de verrekening wel plaats. Ik denk in deze tijden van automatisering niet het meest ingewikkelde, maar wellicht door de fusie e.d. voor Ziggo toch vrij lastig te organiseren...