Discussie: Vraag: 2e smartcard op verkeerde naam
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 juni 2009, 20:37
rongerritsen's schermafbeelding
rongerritsen rongerritsen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2008
Locatie: goor @home
DTV: humax
Berichten: 24
Standaard 2e smartcard op verkeerde naam

Beste mensen,

Ik heb een 2e smartcard geactiveerd.
Helaas heb ik er niet aan gedacht dat de 1e smartcard (met totaalpakket) op naam van mijn vriendin stond. Nu staat de ene dus op haar naam en de andere op de mijne. En jawel, je raad het al. Hoewel de kaarten beide op dezelfde postcode en huisnummer staan heeft de 2e smartcard geen totaal- maar het basispakket.

Gebeld met de helpdesk, medewerkster A (duidelijk ervaren) verbind mij door met de technische dienst die het "direct voor me kunnen regelen"
Bij de technische dienst tref ik helaas een jongedame die dit zelf niet kan, maar "anderen op de afdeling inderdaad wel".
Helaas is het technisch niet mogelijk mij naar een van die collega's door te verbinden zodra ze neerleggen. Jammer.

Dus maar weer terug naar de administratie.

Medewerkster B van de administratie (duidelijk onervaren, na elke vraag sta ik 10 minuten in de wacht voordat ze met een antwoord komt) weet echter zeer zeker dat hetgeen mij zojuist verteld is (overzetten op andere naam / activeren totaalpaket) absoluut onmogelijk is, ook haar teambaas heeft dat gezegd. Mijn conclusie: het kan wel maar het mag officieel niet.

Haar advies; koop een nieuwe smartcard en activeer deze op de juiste naam. De andere optie is een wijzigingsprocedure die enkele maanden (!) duurt.

Dit is toch raar? Terwijl het gewoon een kwestie van wat gegevens wijzigen is volgens medewerkster A.

Iemand een idee wat ik kan doen?

Alvast super bedankt!