Discussie: Vraag: ziggo alles in een
Los bericht bekijken
  #15  
Oud 8 juni 2009, 16:05
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door degids Bekijk bericht
ik weet niet zeker of ik m'n internet nog wel kan declareren. Ik moet nu namelijk elke maand het bedrag kunnen aantonen. (belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker... yeah right...)
Misschien die vraag eens stellen bij de belastingdienst...
Kan me niet voorstellen dat je persé een los internet abonnement MOET nemen van de belastingdienst in plaats van een gecombineerd internet/telefonie/tv dienst. Een redelijk bedrag hiervoor berekenen lijkt me geen probleem op te leveren als je dat kunt 'bewijzen' met je alles-in-1 factuur. Het bedrag zou je kunnen declareren als prijs van alles-in-1 minus de 16 euro voor je TV aansluiting (hoewel dat discutabel is, want je hebt altijd die TV aansluiting nodig om internet te kunnen krijgen, dus misschien mag je wel het hele bedrag van de belasting aftrekken of declareren bij je werkgever.) Schrijft de belastingdienst nog voor welke snelheid-abbo je mag aftrekken?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....